Kontakta oss

 
Göteborgsbryggan har funnits sedan 2002. Ansvariga för Göteborgskontoret är Dennis Oldgren och Karin Svensson. Våra kunder är banker, såväl större som mindre fastighetsägare, advokatbyråer, samt flera kommuner som anlitar oss kontinuerligt.

plazagruppen
www.plazagruppen.se

Göteborgsbryggans policy avseende hantering av personuppgifter finner ni här.

Medarbetare

Dennis Oldgren
Dennis Oldgren
Civilingenjör (L) 1988
Läs mer
Dennis är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare. Han har arbetat med analys och värdering av kommersiella fastigheter sedan slutet av 1980-talet. Genom tidigare anställningar på bl a Catella och VM Fastighetsekonomer har Dennis skaffat sig en bred erfaren het av den svenska fastighetsmarknaden. Före Bryggan var Dennis chef för enheten Analys & Värdering inom Nordea Fastigheter, där en av arbetsuppgifterna var att avyttra Nordeas fastighetsbestånd.
Karin Svensson
Karin Svensson
Civilingenjör (L) 1988
Läs mer
Karin är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare och har sedan 1988 arbetat med värdering av kommersiella fastigheter inklusive specialfastigheter som köpcentra och hotell. Före Bryggan arbetade hon som fastighetsanalytiker hos Nordea, där hon bl a ansvarade för utbildningsverksamheten. Tidigare arbetsgivare har varit Catella, VM Fastighetsekonomer och Lantmäteriet Fastighetsekonomi (numera Svefa).
Karin Svensson
Fredrik Islander
Civilekonom 2001
Läs mer

Kontaktinformation

Göteborgsbryggan Fastighetsekonomi KB
Askims Verkstadsväg 17
se-436 34 Askim
Visa Karta

Fabriksgatan 6,
SE – 553 16 Jönköping
Visa Karta

Telefon: 031-15 35 00
Fax: 031-15 02 60
E-post: goteborg@bryggan.se

Östra Hamngatan 37

Fabriksgatan 6, SE - 553 16 Jönköping