Bryggan Fastighetsekonomi i Malmö har knutit till sig Pontus Borgstrand som senior fastighetskonsult och värderare. Samtidigt blir Ulrika Qvarfordh delägare.

Pontus Borgstrand har tidigare arbetat som auktoriserad värderare vid Svefa och kommer närmast från tjänsten som stadsbyggnadschef i Staffanstorps kommun.

Ulrika Qvarfordh har varit anställd vid Malmöbryggan sedan 2003 och har bl a utvecklat företagets webbaserade värderings- och analysverktyg IPA. Ulrika har nu gått in som delägare tillsammans med bolagets grundare Peter Samuelsson.

Genom Pontus får vi mer resurser till att möta efterfrågan på kvalificerade värderingar och samtidigt bredda vår kompetens till nya affärsområden. Ulrikas inträde i bolaget är mycket välkommet för våra möjligheter till fortsatt utveckling, säger Malmöbryggans VD Peter Samuelsson.

Bryggan har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Östersund och Luleå. Knutna till kontoren är totalt omkring 20 konsulter med fastighetsrelaterade specialistkunskaper inom ekonomi, teknik och juridik.